20-річна австралійська зірка Instagram і модель Шинейд Макнамара, знайдена мертвою на яхті мільярдера, могла вчинити суїцид. Принаймні, таку версію не виключає грецька поліція, передає портал The Sun.

Деякі ЗМІ повідомляють, що Макнамара може бути ще жива, згідно іншої версії — вона померла по дорозі в лікарню.

Відомо, що останні чотири місяці модель працювала на розкішній 93-метровій яхті Mayan Queen IV вартістю 140 мільйонів доларів. Чим саме вона займалася — невідомо.

Останнім часом в її адресу надходили повідомлення з критикою. Очікується, що скоро буде проведена судово-медична експертиза, яка встановить точну причину смерті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на узбережжі Греції знайшли мертвою відому австралійську модель і зірку Instagram Шинейд Макнамара.

20-річна красуня напередодні вирушила на відпочинок на розкішній яхті мексиканського мільярдера – там і виявили тіло.

Як відомо, Шинейд працювала на судні протягом чотирьох місяців, однак не уточнюється, чим саме вона займалася.

Сім'я дівчини розповіла, що останнім часом вона публікувала гарні фото з Середземномор'я. За яких обставин було знайдено тіло моделі, не повідомляється. Однак поки судно не може покинути порт, так як поліція веде розслідування.

За попередніми даними, судно належить бізнесмену з Мексики, сам він покинув яхту за три дні до виявлення тіла австралійки.

Крім того, стало відомо, що у неділю, 2 вересня, американські ЗМІ повідомили про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді.

59-річний барабанщик потрапив в автомобільну катастрофу в п'ятницю, 31 серпня, в штаті Теннессі. Про це повідомила газета Tennessean.

Багато хто знає, що Кеннеді більше 30 років грав в кантрі-групі Ace in the Hole Band, лідером якої є відомий співак Джордж Стрейт, лауреат багатьох музичних нагород. Майк також виступав і з іншими зірками кантрі.

Нагадаємо, зірка російського шоу-бізу знову пішла під вінець з тираном.

Як повідомляв Знай.ua, спортсмен-невдаха убив дружину і наклав на себе руки.

Також Знай.ua писав, світ попрощався з легендарним Avicii.