Нещодавно американка зі штату Північна Кароліна виграла 1 мільйон доларів США в лотерею.

Про це стало відомо з повідомлення УНН.

Переможницею стала Сью Манчестер. Забавно, але історія її виграшу почалася в один з обідніх перерв.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона розповіла свою історію, яка не може не вразити:

Мій колега попросив мене купити йому баночку "Red Bull". Я вирушила за напоєм на найближчу заправку. Але, оскільки, там була величезна черга на касу, я пішла за "Red Bull" в магазин сусідній АЗС. Побачивши лотерейний квиток, я вирішила захопити його з собою, згадавши при цьому недавню перемогу мого друга в цій лотереї ", - згадує переможниця. Американка дізналася про свій мільйонний виграш по приходу на робоче місце. "Я досі не вірю в перемогу

Відомо, що переможниця вирішила отримати одноразову виплату грошового призу. Після вирахування податків, сума її виграшу склала 423 тисяч доларів. Нагадаємо, з початку року в Україні з'явилося 23 мільйонера завдяки державній лотереї "Лото-Забава". Експерти констатують сплеск популярності цієї лотереї в країні і пояснюють це бажанням людей поліпшити своє фінансове становище.

У свою чергу, практика показує, що українці, в більшості випадків, витрачають виграні гроші на ремонт будинку, покупку автомобілів або житла для дітей. Деякі навіть починають власний бізнес.

Так, львів'янин Денис Шадура став мільйонером 27 травня. У серпні він приїхав в студію "Лото-Забава", щоб поділиться своєю історією успіху і відразу ж оголосив, що виграний мільйон він інвестує в сімейний бізнес, пов'язаний з продуктами харчування.

Нагадаємо, вже відомо офіційний курс іноземних валют Національного банку України (НБУ) на вівторок, 4 вересня. Так, курс долара, порівняно з показниками у понеділок, 3 вересня, зріс на 28,37 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Як повідомляв Znaj.ua, у понеділок, 3 вересня, ірландський лоукостер Ryanair виконав перший регулярний рейс в Україну. Ним став маршрут Берлін-Київ.

Також Znaj.ua писав про те, що майже 43 мільйони сьогодні живуть в Україні. Аби погасити зовнішній борг перед інвесторами, абсолютно кожному українцю, будь то дитина або пенсіонер, потрібно виплатити кілька десятків тисяч гривень.