Три людини постраждали в результаті нападу із застосуванням отруйної речовини на заході Лондона.
Про отруєння заявили представники Скотленд-Ярду, повідомляє Daily Mail.


Близько 14:10 за місцевим часом поліція отримала інформацію про атаку з використанням "отруйної речовини". Вона відбулася на вулиці Уестборн-Гроув.
На даний момент на місці події перебувають офіцери поліції. Ведеться розслідування. Затримань до теперішнього часу не проводили.


Нагадаємо, британська поліція в рамках розслідування справи колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії змогла відновити приблизну послідовність подій у день їх отруєння.
Ця інформація стала відома зі звіту на сайті Скотланд-Ярду.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.ua, британські правоохоронці осягли серйозного прогресу в справі про отруєння російського екс-розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в березні 2018 року.


Видання The Sun з посиланням на власні джерела повідомляє, що безпосередньо в підготовці і процесі отруєння брали участь двоє людей.

Практично 100%, що ці люди пов'язані з Російською Федерацією і знаходяться під захистом Володимира Путіна. Передбачається, що вони покинули межі Великобританії протягом доби після отруєння. Розкривати імена злочинців копи поки відмовилися.

"Кінцева мета полягає в тому, щоб залучити їх до кримінальної відповідальності", - розповів співрозмовник видання і додав, що це буде дуже і дуже непросто, оскільки злочинці давно покинули країну.


Також Знай.ua писав про те, що у Солсбері (Британія) виявили нових жертв отруєння невідомою речовиною. Двох людей терміново госпіталізували.