На похоронах Йосипа Кобзона президенту Володимиру Путіну дісталося місце біля вдови співака Неллі, і багато хто помітив цікаву схожість "сусідів".

Так, захоплення пластикою зробило обличчя дружини артиста і президента РФ практично однаковими.

На таку подібність звернув увагу заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.

"Путін і Неллі Кобзон сьогодні на похороні "співака світового рівня". Скроєні по одному лекалу, як кажуть" зазначив він.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Поруч з ними сиділа Валентина Терешкова, яка, так би мовити, "не вписувалася" в компанію.

"А Терешковій така пластика не за статусом, мабуть", — додав Голобуцький.

Зовнішній вигляд всіх трьох не залишили без уваги користувачів соціальних мереж, зазначаючи, наприклад, що Терешкова стала більше схожа на Брежнєва.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

"Кремлівські "ходячі мерці", "Весела вдова", "З Валюхи Брежнєва хотіли виліпити", "У Терешкової з Кобзоном один хірург", "Повстання мерців", "Шкода не в кафешці Сепар", "Валя — Робін Вільямс в гримі", "З життя вампірів сценка!", "На Терешковій театральний грим?", "Клон Путіна не схожий на оригінал", "Терешкова більше на Брежнєва схожа", — відзначають в коментарях.

Наголошується, що на час похорону Кобзона Востряковське кладовище закрили. Там ввели "спецрежим". На похорон пускали тільки за перепустками, в той час як саме кладовище оточили.

Чутки про те, що Кобзон серйозно хворий, з'явилися ще 2001 року. Під час концерту в Казахстані у Кобзона сильно заболіла спина, а після повернення до Москви у артиста піднялася температура. Тоді у співака діагностували розвиток септичного стану (попадання в кров збудників інфекції, наприклад, токсинів).

Але тільки через три роки, у 2004-му, у співака виявили злоякісну пухлину.

Нагадаємо, витівка Пугачової на похоронах Кобзона змусила соцмережі гудіти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що харківські активісти організували акцію в день похорону Йосипа Кобзона.

Також "Знай.uа" писав, що український журналіст розповів про стосунки з Кобзоном.