Стало відомо, що понад сотня пасажирів літака рейсу авіакомпанії Emirates, який прибув з Дубая у міжнародний аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку, поскаржились на погане самопочуття.

Про це повідомляє ABC News.

Джерело зазначило, що рейс EK203 приземлився в аеропорту вранці в середу, 5 вересня. Одразу ж після приземлення пілот літака повідомив, що у двох пасажирів спостерігається сильний жар, а близько 100 пасажирів "безупинно кашляють".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, телеканал зазначає, що пасажири, які поскаржились на самопочуття, не виходять з літака, оскільки працівники охорони здоров'я продовжують вивчати ситуацію.
Усього на борту перебувають близько 520 осіб. Триває розслідування.

Крім того, варто згадати про те, що нещодавно в Афганістані вертоліт Мі-8, яким керував екіпаж з українців, злетів, набрав 15 метрів і упав. У підсумку фактично всі, хто перебували на його борту, загинули.

Нагадаємо, поліція Великобританії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні екс-агента Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері.

Як повідомляв Znaj.ua, звістка про те, що на Уралі в Росії зафіксували потужні підземні поштовхи, непокоїла місцевих мешканців всю добу – з 4 на 5 вересня. Наслідки не змогли подолати й рятувальники, люди скаржаться, що телефони в МНС вимкнені, заявити про небезпеку та попросити допомоги просто неможливо.

Також Znaj.ua писав про те, що у Японії через найпотужніший за останні 25 років тайфун "Джебі" загинуло щонайменше шестеро осіб. Про це повідомляє Reuters.