За повідомленнями TMZ, відомий виконавець Mac Miller був знайдений мертвим в своєму будинку в Лос-Анджелесі, США в п'ятницю 7 вересня близько полудня за місцевим часом.

В екстрені служби подзвонив друг репера, коли у музиканта зупинилося серце.

Видання зазначає, що Маккормік багато років боровся зі зловживанням наркотиками. Також його заарештовували за водіння в нетверезому вигляді.

Смерть репера підтверджує портал US Weekly, який отримав інформацію від департаменту поліції Лос-Анджелеса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Артистові було 26 років. Попередньою причиною смерті називають передозування наркотиками.

Малкольм Маккормік народився 19 січня 1992 року в родині єврейки та ірландця. Дитинство провів у Пойнт Бризі, що є частиною Піттсбурга, штат Пенсільванія. Почав захоплюватися хіп-хопом у віці 15-ти років, випустивши свій перший мікстейп "But My Mackin' Ain’t Easy" в 2007 році. Умів грати на барабанній установці, піаніно та гітарі.Він відомий такими піснями, як "Donald Trump", "Best Day Ever", "Blue Slide Park" та іншими.

У цьому році Mac Miller випустив свій п'ятий студійний альбом "Swimming".

За кар'єру Маккормік записав п'ять студійних альбомів, останній з них вийшов в серпні цього року. Його перший запис - альбом Blue Slide Park (2011) стартував з першого рядка чарту Billboard 200 і став найбільш продаваним дебютом, виданим на незалежному лейблі c 1995 року.

Раніше ми повідомляли про те, що в Лондоні померла відома британська актриса Ліз Фрайзер, яка прославилася своїми численними ролями в англійських еротичних комедіях.

Зірка померла у віці 88 років. Про це повідомили представники Британського комедійного спільноти у своєму Twitter-акаунті.

Ліз Фрайзер здобула популярність завдяки образу "стереотипної дурної білявки" у фільмах і серіалах, що виходили з 1950-х по 1970 роки.

Нагадаємо, у віці 89 років помер відомий український дисидент, один з авторів акту "Про Незалежність України" Левко Лук'яненко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 31 серпня американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя.

Також "Знай.uа" писав, 1 вересня в Києві помер відомий український дисидент Юрій Бадзьо.