Ревнивець шість разів вистрелив у голову своїй дівчині після того, як дізнався про її подвійне життя. Тіло 23-річної Нафаторн Канокасемсофон було виявлено в її автомобілі, який вона купила на кошти коханців. Дівчина на прізвисько Медсестра працювала в Паттаї повією і обзавелася кількома іноземними шанувальниками, які регулярно посилали їй гроші. Зокрема, один з них, житель Голландії, надсилав Нафаторн £700 кожен місяць, повідомляє The Sun.

Гроші від шанувальників загибла витратила на збільшення грудей, косметичні операції, дизайнерський одяг і нову Honda Civic, в якій її і застрелили. Вбивця дівчини, з яким вона зустрічалася протягом року, розлютився, дізнавшись про її таємне життя. Після великої сварки чоловік переслідував Нафатрон, поки не застрелив.

Вбивство сталося в районі третьої години ранку. Коли поліцейські вивчили телефон жертви, то виявили, що незадовго до трагедії бойфренд запропонував їй зустрітися. У повідомленні говорилося, що якщо загибла погодиться на зустріч, то він більше ніколи не буде її турбувати. У Нафатрон, яка була в розлученні, залишилося двоє маленьких дітей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що дівчата влаштували іноземцю канікули "по-одеськи". В Одесі молода дівчина і підліток напали на іноземця і пограбували. Дівчата познайомилися з молодим чоловіком на вулиці, після чого відправилися до нього додому. Під час нападу вони використовували газовий балончик, після чого накинулися з ножем.

"Жертвою зловмисниць став громадянин однієї з європейських країн, з яким дівчата познайомилися на вулиці міста. Інтурист запросив своїх нових знайомих в квартиру, де юні правопорушниці вирішили отримати "легких грошей". Щоб приборкати пильність чоловіка, дівчата спочатку застосували газовий балончик, після чого ножем завдали чоловікові тілесні ушкодження", - повідомляє поліція.

Нагадаємо, правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік під дією алкоголю убив власну дружину.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві натовп п'яних дикунів напав на гея.