Президент Молдови Ігор Додон потрапив в ДТП.

Цю інформацію повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент стався на трасі Страшени-Калараш. Кортеж президента зіткнувся з фурою, в результаті один з автомобілів перекинувся.

Джерела повідомляють, що Додон був госпіталізований. Про його стан не повідомляється.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що в результаті страшної аварії з участю трактора з причепом для пасажирів, у федеральній землі Нижня Австрія на північному сході країни, постраждали 13 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Kleine Zeitung, яке посилається на заяву місцевих рятувальників.

За оперативною інформацією поліцейських, ДТП сталося напередодні увечері в комуні Альхартсберг, ймовірно, під час святкувань. На місце події прибули рятувальні вертольоти і машини швидкої допомоги.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у центральному регіоні Непалу розбився вертоліт Altitude Air, на борту якого знаходилися пасажири. В результаті аварії вижила лише одна жінка-пасажир. Вона отримала серйозні травми нижньої частини тіла і була терміново госпіталізована.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в акваторії Чорного моря запросив допомогу малий буксир "Шквал", екіпаж якого покинув судно і дрейфує на плоту в бік Криму. Зараз вже відомо, що з самого ранку екіпаж судна попросив про допомогу, з-за того, що їх судно дуже сильно заливало дощем.