Радянський скульптор Зураб Церетелі збирається "створити" пам'ятник президенту Росії Володимиру Путіну.

Про це повідомляють росСМИ.

"Треба поставити. Я готовий. Це народ повинен зажадати. Треба колективний лист створити. Будь ласка, колективний лист створіть. А я приклею фотографії, знайду місце, і дамо рух", - заявив Церетелі.

Він також нагадав, що більше десяти років тому вже створив пам'ятник "В здоровому тілі — здоровий дух", який зображує Володимира Путіна в кімоно в образі дзюдоїста. Скульптура знаходиться в особистій галереї Церетелі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку скульптора, фігура президента Росії повинна бути виконана в повний зріст.

В мережі відразу ж висміяли відповідну затію.

"Повний зріст - це всього півтора метра: вийде абсолютно карикатурна скульптура. Особливо, на високому постаменті, який, очевидно, необхідний, щоб уникнути вандалізму, який 100% буде від люблячих нацлідера росіян", - написав у Twitter блогер під ніком "Мид Роисси".

"Йому вже укладатися пора, а він все намагається лизнути. Ось навіщо йому це?", "В повний зріст. У тому пам'ятнику, хотілося б надмогильним, піде більше матеріалу на лабутени ніж на все ТІЛО", "Кобздону теж пам'ятник у Донецьку ще при житті поставили, якщо Пиня теж зіграє в ящик то я за", "Ось він поглумився над карликом))", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, днями президента Росії Володимира Путіна, знову викрили у махінаціях з власним ростом. Стилісти не раз вже придумували різні хитрощі, щоб невисокий політик виглядав вище на офіційних фотографіях.

На цей раз на маскуванні власного росту Путіна підловили під час зустрічі з главою Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом і лідером Ірану Хасаном Роухані. На главі РФ знову помітили "штани з секретом".

Нагадаємо, карликовий Путін насмішив своїми "штанами з секретиком".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Кім Чен Ин отримав офіційне звернення від Путіна і готовий діяти.

Також портал "Знай.uа" писав раніше про те, що Путін кинув росіян в українських тюрмах, тому що "їх там немає".