Авіакомпанія з Естонії Nordica на час припинить польоти за маршрутом Київ – Таллін. Відзначається, що дане обмеження вводиться виключно на зиму.

Така інформація була опублікована в профілі прес-служби аеропорту "Київ" у Фейсбуці.


"Із-за низьких продажів квитків в напрямку Київ-Таллін естонська авіаційна компанія Nordica припиняє польоти на час зими по даному напрямку", - відзначають вони.


При цьому, як зазначає директор з комерційного розвитку компанії Свен Кукельмек, розклад відправлень на наступний весняно-літній сезон не змінюється.


"Ми як і до цього продовжимо роботу з аеропортом "Київ", - повідомив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще


Слід зазначити, що Nordica – основний авіаперевізник Естонії, який веде тісну співпрацю з авіакомпанією з Польщі LOT. Україну у союзництві цікавить сітка польотів компанії в більш ніж 20 зазначених напрямках, включаючи Осло, Брюсель, Амстердам і Стокгольм.


З аеропортом "Київ" Nordica почала роботу в 2018 році, дебютний рейс в Таллін стався 26 квітня. Ціна квитка в один кінець дорівнює 70 євро, тривалість польоту – 1 годину 45 хвилин.


Раніше стало відомо, що страшні руїни Донецького аеропорту показали з висоти пташиного польоту. Від красивого, нового аеропорту практично нічого не залишилося, як видно на відеозаписі. А всього ж п'ять років тому з його дверей виходило безліч українців та іноземців.


Раніше Знай.UA повідомляв, що в Україні розпочав роботу ще один аеропорт міжнародного сполучення. Аеропорт "Полтава", який був на реконструкції, цього літа прийняв свій перший рейс. Як зазначається, першими прилетіли туди мешканці Запоріжжя. Пасажирам сподобалася будівля, пілоти відзначили високу якість відреставрованої смуги.


Також Знай.UA писав про те, що стало відомо, скільки бюджет Києва заробляє на однойменному аеропорту. Зазначається, що прибуток величезний, а от в інвестора справи кепські: через навантаження за кредитами "Майстер-Авіа", як і раніше, працює "в мінус".