В Кенії корова задушила лева, який напав на неї. Неймовірний випадок стався в селі Лусіуті на території округу Міру у Східній провінції країни.

Як повідомляє місцеве видання Nairobi Wire, паніка корови, коли вона намагалась втекти від смертельної небезпеки, призвела до загибелі великої кішки.

Лев, а точніше левиця, втекла з Національного парку Міру п'ять тижні тому і весь цей час тероризувала жителів села, нападаючи на домашню худобу: корів, овець і кіз.

За словами мешканців, лев викликав страх протягом усього цього часу і вбив кількох домашніх тварин.

Однак, чергова спроба пополювати закінчилася смертю хижака. Корова кинулася втікати, коли побачила левицю і задушила її мотузкою, якою була прив'язана до дерева.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Відзначається, що поліція підтвердила цю версію. На тілі левиці не було слідів від пострілів чи порізів, однак труп тварини забрали на експертизу. Співробітники KWS підтвердили, що лев помер від задихання.

"Співробітники природоохоронної служби тижнями не могли зловити лева. Ми десять днів жили в страху, нарешті це закінчилося, але, хоча ніхто не постраждав фізично, спільноті був нанесений сильний психологічний удар", - розповів житель села в інтерв'ю Standardmedia.

Нагадаємо, у США поліцейські влаштували справжню спецоперацію для того, щоб упіймати корову, яка вешталась без догляду по місту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Великобританії рятувальники дві години діставали корову з дупла.

Також "Знай.ua" писав, що в Аргентині стався містичний і жахливий випадок на одній із коров'ячих ферм.