Чеченський лідер Рамзан Кадиров записав відеозвернення для жителів Дагестану після конфлікту між популярним російським репером Тіматі та володарем титулу Абсолютного бійцівського чемпіонату в легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим.

Відповідне відео було опубліковано в Instagram Тіматі.

У зверненні Рамзан Кадиров закликає жителів сусідньої республіки "не займатися дурницями і не ображати один одного".

"Хабіб зганяє вагу, він нервує, тому його можна зрозуміти. А ви чим займаєтеся? Дурницями займаєтеся! Ми будемо у себе наводити порядок — ні терористи не будуть приїжджати, ні гастролери не будуть - ніхто. Краще, щоб до нас приїжджали гості, ми повинні розвивати Кавказ, туризм повинні розвивати. Тому давайте жити дружно, мої улюблені дагестанці" Рамзан Кадиров

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дружба Тіматі і Кадирова
Дружба Тіматі і Кадирова

Як відомо, нещодавно відомий боксер і популярний репер посварилися. Словесна перепалка між знаменитостями сталася через скасування концерту Єгора Кріда в Дагестані після того, як артисту почали погрожувати. Тіматі розлютився, коли Нурмагомедов відреагував на ситуацію словами "Невелика втрата".

Дружба Тіматі і Кадирова
Дружба Тіматі і Кадирова

Нагадаємо, 22-річна російська модель Анастасія Решетова в черговий раз вражає громадськість своїми витівками. В цей раз не тільки хейтеры, але і фанати звинуватили зірку у відсутності смаку і стилю. Все тому, що знаменитість прикрасила на вручення премії GQ "Людина року" повністю прозоре плаття і світила на камери своїми сідницями.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" російське видання "Нова газета" запропонувалj московському меру Сергію Собяніну заборонити в'їзд в російську столицю для глави Чечні Рамзана Кадирова через недавні висловлювань про правозахисників.

Також портал"Знай.uа" повідомляв про те, що підлітків, які вчинили напади на поліцейських 20 серпня у різних районах Чечні, підбурювали з-за кордону, заявив глава регіону Рамзан Кадиров.