У Росії завершили розслідування у справі заповзятливого подружжя, яке звинувачують у багаторічному шахрайстві.

Місцеві ЗМІ пишуть, що три роки тому чоловік з дружиною заплатили кому треба і "організували" собі безстрокові довідки, згідно з якими у них є інвалідність другої групи. Зрозуміло, обов'язкову медико-соціальну експертизу парочка обійшла.

Так, з 2015 року і до недавнього часу подружжя отримало допомогу по інвалідності, їм також регулярно компенсували витрати на оплату комунальних послуг.

"Всього подружжя незаконно отримало з федерального бюджету понад 880 тисяч рублів", - пишуть ЗМІ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У ході попереднього слідства видані подружжю довідки визнані недійсними. Вони не стали виправдовуватися і відшкодували завдані бюджету збитки. Матеріали справи передано до суду для розгляду по суті.

Кривавий дебош в українській школі

У Києві школяр завдав 8 колотих ран вчителю інформатики за те, що вона поставила йому "прочерк". Інцидент стався в спеціалізованій школі №94. Цю інформацію підтвердили у столичній поліції, зазначивши, що на місці подій тривають слідчі дії. В самому навчальному закладі повідомили, що на даний момент директор школи спілкується з правоохоронцями.

Нагадаємо, чемпіонка СРСР зі стрибків на батуті Олена Слипаченко, що подавала великі надії, стала черговим гостем програми "Прямий ефір" з Андрієм Малаховим на російському телебаченні. Ця жінка зараз позабута усіма і навіть рідний син хоче виселити її з власної квартири.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", росіянка викинула на дитячий майданчик мумію свого чоловіка, який помер кілька місяців тому. Останки пенсіонера знайшли у дворі будинку № 112 по вулиці Куйбишева.

Також "Знай.uа", що в Києві знову в ходу старий "розвод" з грошовою реформою і обміном готівкових грошей для пенсіонерів на "нові гроші".