Видавець "Медіазони" і, за сумісництвом, учасник скандальної групи Pussy Riot, Петро Верзілов, 11 вересня був госпіталізований у важкому стані.

Цю інформацію повідомляє "Медуза".

Видання пише, що Верзилов потрапив до токсикореанімаційного відділення міської клінічної лікарні імені Бахрушиних в Сокільниках.

У повідомленні говориться, що його мати приїхала до лікарні 12 вересня, але лікарі побачити сина їй не дозволили. Більш того, жінку навіть не сповістили, в якому він стані та відмовилися озвучувати попередній діагноз.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сказали (в лікарні, - Ред.), що ніяку інформацію не мають права розголошувати… Вони її відправили, грубо поводилися. Сказали, що пустити не можуть. Тикають в папірець про те, що не можуть розголошувати, поки хворий сам не підпише папір, а він без свідомості" близькі Верзилова

Вероніка Нікульшина, одна з учасниць Pussy Riot, розповіла, що Верзилову стало погано незабаром після засідання суду, де розглядалася адміністративна справу проти неї. Він заснув о шостій вечора, а коли через дві години Нікульшина повернулася, чоловік сказав, що починає втрачати зір.

"Коли приїхала швидка, він на всі питання відповідав, що "ні, нічого не їв, не вживав наркотики". Йому ставало все гірше, у нього почалися судоми. По дорозі в машину швидкої він почав марити. <…> Він впав у такий напівсонний-напівбезпам'ятний стан, перестав реагувати на мене, впізнавати" Вероніка Нікульшина

Дівчина повідомила, що аналізи "нічого поганого начебто не показали", але серед ночі Верзилова все-одно повезли в токсикологічне відділення.

"Лікар тільки сказала, що стан важкий, динаміка позитивна, він став реагувати на ім'я" Вероніка Нікульшина

У мережі бурхливо відреагували на стан Верзилова, порівнявши його з отруєнням в Солсбері.

Нагадаємо, Pussy Riot відповіли на арешт новим кліпом.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" Хамовнічеський суд Москви виніс рішення і заарештував учасницю Pussy Riot Вероніку Никульшину на 15 діб.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що учасники Pussy Riot вимагали звільнення політв'язнів, припинення кримінальних справ, пов'язаних з репостами в соцмережах, арештів на мітингах, а також відновлення політичної конкуренції.