У бразильському місті Лузианії молоий батько, почувши відмову дружини зайнятись коханням, убив свого маленкього сина.

Про моторошну історію пише The Sun

Як повідомляє джерелоза звинуваченням у вбивстві свого шестимісячного сина Майкон Салустиано Сільва заарештували правоохоронці.

Інцидент стався після сварки молодого чоловіка з його 20-річною дружиною Дженніфер.

дитина

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як з'ясувалося, молода матір відмовилася займатися з чоловіком сексом. Це неабияк розлютило молодика, який до того ж знаходився в алкогольному сп'янінні під впливом наркотиків.

Як розповіли слідчі, Майкон дійсно на той момент був у стані агресії через те, що не отримав бажаного, тому пішов до кімнати, взяв зброю та застрелив дитину, що лежала в ліжечку в батьківській спальні.

батьки

Сам підозрюваний заявив, що пив і курив "травичку" і не пам'ятає, як убив своє шестимісячне немовля.

зброя

Дивіться: У Дніпрі закрили школу, де масово отруїлися учні

Нагадаємо, в Ємені трьох чоловіків публічно стратили. Їх звинуватили у педофілії та обрали найвищу міру покарання та одразу ж притягнули на площу міста Сана, де розправились на очах у натовпу людей.

Як повідомляв Знай.ua, на Київщині спіймали чергового збоченця, який посеред білого дня переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від напівголого неадеквата, але той гнався за нею по дворах житлових будинків.

Також Знай.ua писав, що вже відому на всю країну дніпровську школу №62, через скандал з масовим отруєнням дітей, тимчасово закрили на карантин. На днях стало відомо, що 18 учнів госпіталізували з попереднім діагнозом – гостра кишкова інфекція.