У Росії, в Ленінградській області, в ніч на суботу, 15 вересня, зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та вантажівка DAF. В результаті аварії загинули чотири українця з Закарпатської та Львівської областей.

Цю інформацію повідомила Людмила Тацюн, дружина власника мікроавтобуса, який потрапив у ДТП в Росії, передає "НАРОДНА ПРАВДА".

Жінка розповіла, що водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, який загинув у ДТП, доводиться другом її чоловікові. 53-річний чоловік жив у Хустському районі Закарпатської області і виховувала шістьох дітей.

Також відомо, що в результаті аварії загинули двоє жінок, віком близько тридцяти років. Вони проживали на Львівщині і, ймовірно, були сестрами. Четвертою жертвою аварії став мешканець Закарпатської області.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Четверо українців, серед яких двоє закарпатців, загинули в ДТП в Росії

Четверо українців, серед яких двоє закарпатців, загинули в дорожньо-транспортній пригоді в Росії. Аварія сталася у Ленінградській області сьогодні вранці. Поблизу села Бєгуніци вантажівка врізалася у мікроавтобус на закарпатській реєстрації. Зі слів дружини власника мікроавтобуса Людмили Тацюн, за кермом був друг її чоловіка, мешканець Хустського району. 53-річний водій помер від отриманих травм на місці. Серед загиблих пасажирів - двоє жінок із Львівської області, ще один чоловік - закарпатець. Також один пасажир мікроавтобуса, двадцятирічний чоловік, госпіталізований.

Posted by Філія ПАТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція» on Saturday, 15 September 2018

Нагадаємо, в ніч на суботу, 15 вересня, в Росії, Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб.

Мікроавтобус зареєстрований в Україні, Закарпатській області. У повідомленні ДАІ йдеться про те, що в результаті смертельного зіткнення загинули чотири людини - всі вони перебували у салоні мікроавтобуса. Відомо, що аварія стала смертельною для водія, 49-річного чоловіка-пасажира і двох молодих жінок. 20-річний хлопець отримав травми і перебуває в лікарні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" у вівторок, 4 вересня, в Києві на Троєщині просто під час руху розвалився тролейбус у місці так званої "гармошки", яка скріплює дві частини транспорту. Інцидент стався на вулиці Маяковського, повідомляють на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook. В мережі також опублікували фото інциденту.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Суворовському районі міста Одеса маршрутне таксі потрапив в жахливе ДТП, в результаті трагедії різного ступення отримало травми 9 осіб, серед яких є діти.