Інтерв'ю було дано однієй з радіостанцій Росії. Воно включало в себе інформацію, яка дискредитувала ГРУ, а також покладала на управління провину за всі провали останніх років, включаючи розпочаті війни в Грузії та Україні і втручання в Сирію. Розбирати інтерв'ю взявся канал 24.
До речі, що цілком зрозуміло, роль ФСБ у даних конфліктах не зачіпалася, а часом і просто перекладалися стрілки, наприклад, фразою, яка рясніє наївністю: «Тут Сирія, тут усі ці найманці, тут вагнеровці, тут всякі різні центральні африканські республіки і іже з ними». Але при цьому відомо, що ПВК “Вагнер” перебувають під контролем у ФСБ і прямої людини Путіна – Пригожина.

Пригожин та Путін


Таким чином, стає не зрозуміло, чи Гудков не обізнаний у справах країни, чи то він намагається відвести увагу від ГРУ, зводячи їх операції до звичайної боротьби за владу і відновлення величі вмираючої структури, в той же час, закріплюючи за нею заслуги, які їй не належать (наприклад, втрату двох сотень бійців під Дейр-ез-Зором).


Також цікавим видається те, що під акомпанемент промо від самого Путіна майбутнього інтерв'ю горе-кілерів Петрова і Боширова, що не траплялося за всю історію шпигунських скандалів, на окупований Донбас направляються кадировські ланцюгові пси приборкати амбіції ФСБ, яка направила раніше своїх співробітників, нібито для проведення слідства у справі смерті Захарченка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Щодня ми спостерігаємо, як посилюється ворожнеча ГРУ і ФСБ. Те, що гібридні специ влаштували між собою гризню, нас має тішити, однак, це лише початок, далі буде цікавіше. Для України це може вилитися в, наприклад, численні сливи гібридної агентури в нашій державі. Приміром, як у 2014 році, коли у відкритий доступ ФСБ виклала інформацію на 79 співробітників ГРУ.


Звичайно, подібні сливи нам тільки на руку. Та й сама боротьба структур, які опікуються і ведуть боротьбу за лідерство в кураторстві поширення “русского мира”, грає нам на користь, як у зовнішній, так і внутрішній дезорганізації даних контор.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що українців попередили про інформаційну загрозу з боку ФСБ, пов'язану з Телеграммом.


Раніше Знай.UA повідомляв, що блогер розповів, як НАБУ замість боротьби з корупцією проводить політичні розправи і займається сутенерством.


Також Знай.UA повідомляв про те, що поет показав у своєму творі російське дно зсередини.