У середу, 19 вересня, літак МІГ-31 розбився в Нижегородській області Російської Федерації.

Telegram-канал Mash повідомив, що аварія сталася під час навчального польоту. Льотчикам, які перебували на борту, вдалося катапультуватися.

У повідомленні говориться, що МІГ-31 розвалився в повітрі, а перед падінням загорівся.

Аварія сталася неподалік від міста Кулебаки, в 17 кілометрах від бази "Саваслейка", яка була місцем дислокації літака.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляє "Інтерфакс", на борту МІГ-31 знаходилося двоє пілотів - інструктор і курсант. За даними джерела, вони вийшли на зв'язок. Офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Міноборони РФ повідомили попередню причину аварії - технічна несправність.

"Політ виконувався без боєкомплекту, літак впав в безлюдному місці, руйнувань на землі немає. За попередніми даними, причиною аварії стала технічна несправність. Для встановлення причин аварії на місці падіння працює комісія Міністерства оборони Росії", Міноборони РФ

Нагадаємо, президент країни-агресора Росії знайшов причину в черговий раз звинуватити Ізраїль у краху військового літака Іл-20.

У телефонній розмові з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу президент Росії Володимир Путін заявив, що до загибелі літака-розвідника Іл-20, який потрапив під вогонь сирійських засобів ППО, призвело недотримання російсько-ізраїльських домовленостей про запобігання небезпечним інцидентів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в субботу, 15 вересня, стало відомо про черговий авіа інцидент, який ледь не завершився трагедією. Після посадки в столиці Казахстану Астані у пасажирського літака загорівся двигун. На боротьбу з вогнем відразу ж кинулися пожежники. Відповідне відео опублікував Telegram канал LIFE SHOT.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що польська влада продовжує активно вести роботу по поверненню з Російської Федерації уламків літака Ту-154М. Літак, або те, що від нього залишилося Польща планує повернути за сприяння Парламентської асамблеї Ради Європи.