Челябінський суд готує позов прокурора в інтересах 78-річної Ганни Шестакової. Рік тому літня жінка позичила 33-річному священику 600 тисяч рублів, а коли прийшов час повертати він відмовився. Про це розповів заступник прокурора району Антон Краснопеев, повідомляють російські ЗМІ.

Пенсіонерка більш 4 років є парафіянкою жіночого монастиря. Родичів у неї немає, жінка страждає хворобою Паркінсона, проживає на знімній квартирі, але мала значні заощадження. За роки життя накопичила 600 тисяч рублів. Гроші лежали на ощадкнижці в банку.

Анна Шестакова

В монастирі Ганна Шестакова познайомилася з молодим священнослужителем Олександром Грузлєвим. Він вислуховував її сподівання, між справою розповідав і про свої. У якийсь момент жінка вирішила, що всі заощадження після смерті заповість священику, який був до неї добрий і сказала йому про це.

Незабаром вони разом зі священнослужителем сходили до нотаріуса і оформили заповіт, за яким після смерті жінки все її майно має перейти священику. Ще через кілька днів священнослужитель звернувся до жінки з проханням допомогти йому виплатити іпотеку, так як знаходиться в важкому матеріальному становищі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

В цей же день вони разом пішли в банк, зняли всі 600 тисяч рублів і жінка віддала їх молодому священику. Він обіцяв їй повернути гроші відразу після продажу квартири. Але не продав її. У серпні цього року літня жінка прийшла до священнослужителя, попросивши повернути їй гроші. Він сказав, що не поверне, бо грошей немає. У вересні пенсіонерка звернулася в прокуратуру.

Відомство провело перевірку звернення Ганни Шестакової, а результати направили в поліцію. Однак правоохоронці відмовилися допомагати росіянці, оскільки гроші священику вона добровільно віддала, хоча працівники банку відмовляли її від цього.

Анна Шестакова

"Священнослужитель не відмовляється від того факту, що гроші брав, зараз каже, що готовий віддати, але не може продати квартиру, зазначив заступник прокурора. — Жінка стара, страждає важким захворюванням, самостійно себе захистити не може. У зв'язку з цим нами в її інтересах підготовлено позов до суду про стягнення грошових коштів.

Нагадаємо, священика, який радив жінкам дивитися порно, відсторонили від служіння.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що московський піп дав залп по Богу з Калаша.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик з Ватикану отримав термін за "відео з дітьми".