В канадському Торонто популярна компанія продажу марихуани AHLOT (A Higher Level Of Thought), запропонувала любителям і не тільки попрацювати на новій вакансії "цінителя" канабісу.

Ця інформація з'явилася на сторінці компанії AHLOT в Twitter

Вимог до працівників небагато - розбиратися у сортах наркотичної рослини і після вживання надавати звіт компанії.

Кандидатів на вакансію попередили про обмеження: максимальне перебування на роботі в місяць - 12 годин. За "дегустацію" марихуани вони будуть отримувати 50 дол. на годину.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Більшість канадських видань вже присвоїло цій вакансії статус "роботи мрії". Всім бажаючим варто поспішити, адже тільки шість знавців марихуани можуть отримати цю роботу.

Нагадаємо, вживання марихуани, а також продуктів на її основі, змінює сприйняття болю. До такого висновку прийшов клінічний психолог Мартін Де Віта після аналізу 1830 експериментальних досліджень про вплив канабісу на неврологічні захворювання, пише The Medical News Today.

Можливо, що фактор "гарного самопочуття" при вживанні канабісу та каннабиноидных препаратів робить біль "терпіння" і "менш неприємною". Таким чином, переваги цих препаратів у тому, що вони діють на афективному рівні,а не на сенсорному. Експерти вивчили дані понад 440 учасників попередніх досліджень.

"Середня якість та оцінка достовірності результатів досліджень були високими, — відзначає Де Віта, — і аналізи не припускали упередженого ставлення".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань. Дослідники розробили спеціальний мобільний додаток Releaf App.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Великобританії вже восени 2018 збираються легалізувати медичні препарати з вмістом марихуани. Але перш ніж потрапити на ринок країни, медикаменти повинні пройти перевірку безпеки і якості.