У столиці Баварії Мюнхені відкрилося щорічне свято Октоберфест. Про це повідомляє Deutsche Welle.

У суботу, 22 вересня, мер міста Дітер Райтер і прем'єр-міністр землі Маркус Зедер відкрили опівдні за місцевим часом 185-й найбільший у світі фестиваль пива.

Дітер Райтер двома ударами вибив пробку з першої бочки. Потім мер Мюнхена набрав і передав перший кухоль пива Зедеру, який і випив його.

Цьогорічний фестиваль позначився ціні на 1-літрову кружку пива в 11,5 євро, що на 75 євроцентів більше, ніж у минулому році. Організатори заходу очікують близько шести мільйонів відвідувачів і любителів пива з багатьох країн.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Враховуючи посилення заходів безпеки, в цьому році, так само, як в попередні роки відвідувачам забороняється брати з собою на свято рюкзаки і великі сумки. Пивне свято триватиме до 7 жовтня.

Перший Октоберфест відбувся 12 жовтня 1810 року на честь весілля кронпринца Людвіга та принцеси Терези Саксонської-Хільдбургхаузскої.

На свято були запрошені всі жителі Мюнхена. Свято проходило на луках і в честь нареченої вони отримали назву Theresienwiese.

Також відомо, що Періс Хілтон заборонений вхід на фестиваль У Октоберфесту є чорний список відвідувачів, а очолює його Періс Хілтон. Справа в тому, що в 2006 році зірка з'явилася в традиційному баварському вбранні і з косичками для того, щоб взяти участь в рекламі вина без будь-якої домовленості з організаторами свята. Після сильного обурення розлючено] публіки, Періс назавжди заборонили з'являтися на святі.

Як раніше ми писали, існує безліч факторів, які впливають на те, як пройде ваша подорож з дитиною. І один з найважливіших – це авіакомпанія, яку ви обрали для польоту на висоті 36 000 футів. Справа в тому, що деякі авіакомпанії більш доброзичливі до сім'ї, ніж інші, і правила, збори, розклад, розміри сидінь, розваги в польоті і багато іншого можуть вплинути на те, чи буде ваш сімейний рейс вдалим або жахливим.

Нагадаємо, складено рейтинг найкращих авіаліній світу 2018.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" названо найпопулярнішу країну серед туристів. Ніколи не здогадаєтеся.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, что Travel МВА покаже, як подорожуючи розвивати успішний бізнес в будь-якій країні.