Біля берегів Нігерії пірати викрали 12 осіб екіпажу торгового судна, яке належить швейцарській транспортній компанії. Про це заявили представники компанії.

"Компанія співпрацює з владою і фахівцями, щоб забезпечити оперативне і безпечне звільнення заручників", - наголошується в заяві швейцарської компанії Massoel Shipping.

Пірати викрали 12 осіб з суховантажу Glarus швейцарської компанії Massoel Shipping біля берегів Нігерії. Судно йшло під швейцарським прапором з вантажем пшениці з Лагосу до Порт-Харготу. Напад на екіпаж стався 83 кілометрах від острова Бонні.

На кораблі в момент нападу перебувало 19 членів екіпажу. Їх громадянство на даний момент уточнюється, відомо лише те, що серед викрадених немає громадян Швейцарії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Компанія на даний момент співпрацює з владою і фахівцями. Всі намагаються забезпечити оперативне і безпечне звільнення заручників.

Раніше повідомлялося, що навесні біля берегів Нігерії пірати викрали 12 моряків вантажного корабля з Нідерландів. У минулому році пірати звільнили моряків, захоплених у полон у нігерійського узбережжя, один з яких є громадянином України.

Тим часом українські військові на Донбасі не втрачають сили духу і почуття гумору і знаходять можливість зіграти на нервах проросійських терористів, дотепно їх потролив.

Так, окупанти злякалися сомалійських піратів, які, на їхню думку, воюють на боці України.

Нагадаємо, Путін на старості років вирішив погратися у пірата. Путін вирішив, що простого доступу до узбережжя йому мало і він хоче бути володаркою морською.

Як повідомляв "Знай. ua", чий череп зображений на прапорі всіх розбійників. На прапорах піратів зображувалися не тільки череп і кістки, як прийнято вважати.

"Знай. ua" писав, що на Донбасі окупантів нападають сомалійські пірати. Зепаратисты на Донбасі помітили на передовій ВСУ незвичайний прапор.