У мережі викликало справжній резонанс відео, яке було знято в одному з нічних клубів Тюмені, на так званій посвяті у студенти.

Першокурсники Тюменського державного університету оголилися прямо на сцені, борючись за сертифікат на безкоштовне тату. Дія супроводжувалася подзадоривающими коментарями ведучого. Іншим завданням пікантного конкурсу стала імітація орального сексу. Дівчата ставали на коліна і повинні були на час очистити ротом банани, затиснуті між ніг у хлопців.

Інцидент вже зацікавив керівництво університету, на даний момент з'ясовуються особистості зображених на відео людей. Студентів, які брали участь у конкурсах, повинні відчислити з ВИШу. Слідчі також заявилися, що буде з'ясовувати, чи брали участь у конкурсі неповнолітні.

Раніше повідомлялося, що зірка фільмів для дорослих Стормі Деніелс (справжнє ім'я Стефані Кліффорд) після гучного скандалу, очевидно, ще не все сказала на "детекторі брехні". Нещодавно красуня видала нові подробиці стосунків з лідером США, які навряд чи сподобаються Дональду Трампу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона стверджує, що їх близькість з американським президентом була огидною, а його "чоловіче достоїнство" взагалі "дуже схоже на поганку".

За даними The Guardian, Кліффорд зізналася, що вступала у зв'язок з Трампом з величезним небажанням. Вона була настільки відвертою, що дозволила собі низку гучних заяв: наприклад, що статевий орган лідера США "жахливо малий за розмірами":

"Це був найменш вражаючий секс з усіх, які у мене були, але, зрозуміло, він так не думає", - додала вона.

Нагадаємо, житель Харкова розповів, що його 10-річну дочку намагалися зґвалтувати в ліфті.

Раніше Знай.ua повідомляв, Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" через те, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі і зажадав від дівчини інтиму.

Також Знай.ua писав, продюсер зізнався у першому інтимі з Лорак.