Китай і Російська Федерація прийняли рішення протистояти США і введеним ними санкціям. Така інформація була озвучена заступником міністра комерції КНР Фу Цзиїном, на слова якого посилаються російські ЗМІ.

В обох державах, як повідомляє китайський політик, є все необхідне для того, аби спільна робота була успішною. Китайська сторона пообіцяла, що економіки Китаю і Росії будуть вигідним "доповненням одна до одної".

"З цієї причини ми шляхом спільних старань зможемо протистояти появі труднощів", - повідомив представник китайської сторони.

Нагадаємо, що офіційний Вашингтон ввів з липня 25-процентні мита на імпорт більш ніж 800 видів продукції, що поставляється з Китаю. Загальний обсяг поставок дорівнює 34 мільярдам на рік. Пекін відреагував дзеркальними заходами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також раніше стало відомо, що Дональд Трамп прийняв рішення продовжити санкції щодо Росії. Так, це вже 60-ті обмеження, введені з 2011 року на адресу російської сторони. Як зазначає заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, до якого-небудь результату вони не привели.

Він вважає, що Сполучені Штати Америки, займаючись введенням санкцій, не здатні диктувати Кремлю свої умови. Як запевняє Рябков, "натиснути на Росію не вийде ніколи. До того ж, він порадив США прочитати історію Росії і не "розгойдувати глобальну стабільність", тим самим посилюючи напругу між двома державами.

Нагадаємо, раніше "Знай.UA" повідомляв, що політологи впевнені, що санкції США відносно Росії дадуть ще результат. Як відзначає експерт, санкції торкнуться не тільки Росії, але й тих країн, які хотіли об'єднати з нею свій бізнес.

Крім цього, "Знай.UA" писав, що Путін розсмішив своїм одкровенням про санкції. Так, політик повідомив, що санкції б'ють по економіці Росії, а також заважають всьому світу, так що продовжувати їх не варто. Така зміна позиції глави країни здивувала користувачів соцмереж, які раніше не помічали зізнань Путіна про вплив обмежень на державу.