У мережі з'явилася інформація про те, що в середу, 26 вересня, в Підмосков'ї сталася серйозна ДТП, учасником якої стала стала Вікторія Скрипаль - племінниця отруєного в Солсбері екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля. Російським ЗМІ вона розповіла, що під час руху автомобіля несподівано відлетіло колесо. Жінка не поспішає виключати, що на її життя скоєно замах, а всьому провиною стала її думка про Петрова і Боширова, які є для британської прокуратури головними підозрюваними.

Вікторія Скрипаль прямувала до Москви з Ярославля, щоб виступити у черговому ефірі, присвяченому звинуваченням на адресу РФ. За кермом авто знаходився її чоловік, обидва не постраждали, оскільки були пристебнуті ременями безпеки.

"Ми їхали з дозволеною швидкістю в крайній лівій смузі, машин навколо, на щастя, не було, тільки перед нами їхала самотня фура. Несподівано ми почули скрегіт, і машина почала втрачати управління, провалившись в районі переднього лівого колеса. Чоловік швидко зреагував і тим самим врятував нас — він викрутив кермо вправо, і ми на повному ходу вписалися у відбійник. Я тільки й встигла вимовити одне непечатное слово", - розповіла Скрипаль.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка припускає, що подія могла бути спланованою. Вона зазначила, що "балансування, колеса і підвіску чоловік перевіряв в сервісі тиждень тому. Після цього машина весь цей час стояла, там, де стоїть завжди, у дворі нашого будинку". "Камер навколо немає, могли і навмисно скрутити що-небудь", - припускає Скрипаль.

Нагадаємо, в Росії створили "Новичок" для масового споживання.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що розкрито особистість отруйника Скрипаля Боширова.

Також "Знай.uа" писав про те, що отруйники Скрипаля попалися на ще одному злочині.