Жителів Росії привітали з днем "сухопутих" військ.

Знімок білборда з помилкою опублікував у Twitter 25 вересня фотожурналіст Василь Максимов.

"1 жовтня – день сухопутих військ", – написано на білборді.

Варто відзначити, що користувачі мережі після побаченого не могли стриматись та почали створювати різного роду фотожаби, якими заполонили мережу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше в мережі з'явилося епічне відео з російськими пенсионерами, які борються за мир своєрідними методами. Головним своїм ворогом вони вважають, звичайно ж, Америку і всіх її героїв, від яких видно лише агресія.

На постановочно відео на збори пенсіонерів нібито вривається Капітан Америка з криками: "USA, USA". Така нахабність обурила пенсіонерів, і вони тут же вирішили дати урок нахабному пройдисвітові.

Зокрема, шалений натовп "бабок Путіна" повалив на землю героя американських фільмів про "Месників" та зробили вигляд ніби його б'ють.

Більше того для більшого "приниження" культового кіношного героя ненависних США вони разом виносять цого тіло на смітник.

"Так буде з усіма, хто проти Росії, проти нас. Тим більше, це Америка, яка тільки агресією займається. Нехай дякує Богові, що тільки на смітник і ми його в море не викинули. І це ще чистий смітник", - обурюються в праведному гніві пенсіонери.

Також вірто додати, що агресивних путінських бабусь зібралось близько 10 чоловік, які напереріз один одного розповідали, яка Америка агресивна і що саме вони борються за мир і справедливість.

"Всіх на смітник. Мир повинен бути скрізь", - підсумувала одна з лютих бабок Путіна.

Більше того варто відзначити, що це вже не перший випадко несамовитих дій агресивних путійнських загонів пенсіонерів. Так, раніше вони привселюдно почали нібито нищити техніку апериканської корпорації Apple.

З криком "Не потрібна нам американська продукція!" одна з бабусь з розмахом розбиває IPad об землю, після чого, вона остаточно знищує планшет з допомогою пістолета Маузера, який інша пенсіонерка дістала зі своєї сумочки.

Після слів "Нехай народ Америки подивиться, що ми можемо з ними зробити", присутні пенсіонерки спалюють у відрі гаджети Apple.

Однак, незабаром цей треш був закінчений, а вогонь загасили. Одна недалеких бабусь згадала, що батареї в смартфонах і планшетах можуть вибухнути через дуже високі температури.

Загони Путіна знищують iPhone і iPad

Нагадаємо, п’яний херсонець ледь не потопив гордість Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Сурков заганяє на Донбас "кадировців".

Також "Знай.ua" писав, що Медведєв раптово винирнув у несподіваному місці.