У московському метро поїзд переїхав пасажира. Як згодом виявилось, загиблим був українець.

Трагедія сталась у суботу, 29 вересня, на станції "Тверська" Замоскворецької лінії, - пишуть російські ЗМІ з посиланням на слова представників Московського метрополітену.

Як стверджують місцеві правоохоронці, даний інцидент трапився через необережність пасажира, який випадково упав на колії в момет прибуття потяга.

Як зазначив представник відомства Олексій Мишляєв, 39-річний громадянин України через власну необережність, стоячи на краю платформи, спіткнувся, втратив рівновагу та впав на жорсткий шлях під потяг, що прибував.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Помітивши цю ситуацію, машиніст негайно застосував екстрене гальмування, але за інерцією поїзд наїхав на потерпілого", – додав він.

За його словами, місцеві правоохоронці негайно викликали "швидку", однак медики вже нічим допомогти не зуміли та після свого прибуття констатували смерть.

"Поліцейські опитали всіх свідків і очевидців події, включно з машиністом електропоїзда, які підтвердили, що падіння було з необережності самого пасажира", – підсумував Мишялєв.

Нагадаємо, 28 вересня в загальному доступі в мережі з'явилося відео з метро Києва, на якому вдалося зняти чоловіка, який демонстрував пасажирам себе у чому мати народила. Невідомий звертався до дівчат в київському метро з проханням про допомогу. Коли вони відгукувалися, то чоловік оголяв свій статевий орган.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на залізничному перегоні між станціями Дарниця та Київ-Дніпровська електричка на смерть збила чоловіка. 32-річний чоловік йшов по залізничній колії в навушниках. Через гучну музику, він не почув, як наближається електричка.

Також "Знай.ua" писав, що на Одещині три підлітка з Одеси влаштували небезпечну гру на даху вагона, це закінчилось трагедією для одного з них, його вдарило струмом.