У Росії не можна образити почуття віруючих, але можна вказувати жінкам і дітям, що їм варто робити зі своїми тілами. Так, в Держдумі вирішили, що вони мають право розповідати школярам. що тим варто робити зі своїми статевими органами.

Депутат Державної думи і колишній санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко запропонував розповідати школярам про шкоду мастурбації. Він заявив, що варто робити це на уроках статевого виховання.

Геннадій Онищенко

Чиновник відзначає, що онанізм широко поширився серед молоді і цьому сприяє інтернет. Хоча звідки він дізнався про поширення дитячої мастурбації, Онищенко не розповів. При цьому парламентарій переконаний, що з цим потрібно боротися не лише на рівні сім'ї, але й освітніх установ.

"Проблема об'єктивна, вона полягає в тому, що дозрівання дітей настає досить рано, і далі з'являються великі "ножиці" між їх статевим дозріванням і можливістю офіційно вступати в контакти міжстатеві", - пояснює чиновник.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

При цьому депутат побоявся вести подібні розмови зі школярами у всіх регіонах Росії.

"Якщо ми почнемо цю розмову в нашій мусульманській республіці, нас просто з вами не зрозуміють, м'яко кажучи. Що стосується великих гіперурбанізованих регіонів, Пітер, наприклад, де до цього питання досить фривольно відносяться, то тут цим можна займатися", - розповів Онищенко.

Інша ситуація в більш розвинених країнах. Не так давно вчені з Чепменского Університету в Каліфорнії провели масштабне дослідження, в ході якого прийшли до висновку, що мастурбація як і раніше залишається одним з найбільш зручних способів досягти оргазму.

Нагадаємо, 4 книги про це, які варто прочитати кожному, щоб стати богинею в ліжку.

Як повідомляв "Знай. ua", школярам розкажуть, як зробити собі приємно. Це полегшить життя людям з проблемами сексуального характеру.

"Знай. ua" писав про інтимні традиції давньої Індії, про яких мало хто знає. Індуси вірять, що Всесвіт – це результат божественного злиття бога Шиви і богині Шакті.