У мережі з'явилася шокуюча інформація про те, що мігранти, які намагалися переплисти турецький округ Едірне не змогли дістатися суші.

Як повідомило місцеве видання TRT, в результаті аварії загинули 5 осіб. Всього в човні перебувало 12 людей.

мігранти

Однак, точної інформації поки немає, а рятувальники ведуть роботи на місці затоплення човна.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Сподіваємося, наслідки аварії будуть мінімальними.

До слова, під час обговорення міграційних проблем у Відні віце-прем'єр Італії Маттео Сальвіні заявив, що не хоче бачити "рабів-мігрантів" у своїй країні, а також опублікував відео зустрічі, яка пройшла за зачиненими дверима, на Facebook.

Після такої заяви аргументи міністра внутрішніх справ і віце-прем'єра Італії Сальвіні жорстко розкритикував міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн. Про це пише Euobserver.

Маттео Сальвіні

"Чорт забирай! Вони (італійці. - ред.) приїжджали як мігранти працювали в Люксембурзі, щоб у вас в Італії були гроші платити за своїх дітей"

, - відрізав голова люксембурзького зовнішньополітичного відомства.

Маттео Сальвіні

Маттео Сальвіні також заявив, що підтримує стратегію перевірки нелегальних іммігрантів для можливого надання притулку до їх сходження на берег Європейського Союзу.

https://znaj.ua/politics/173736-rabi-migranti-italiyskomu-ministru-zatknuli-pelku-odniyeyu-frazoyu

Жан Ассельборн

Тим часом Організація Об'єднаних Націй має намір направити команду до Італії та Австрії для вивчення повідомлень про різке зростання актів насильства та расизму стосовно мігрантів, людей африканського походження і ромів.

Прокурори на Сицилії почали розслідування дій Сальвіні через інцидент навколо суду італійської берегової охорони Diciotti, на борту якого було близько 180 мігрантів. Уряд Італії дозволив судну зайти в сицилійський порт Катанні, однак не дозволив мігрантам зійти на берег, поки Євросоюз не домовиться про їх розселення.

Нагадаємо, у Великобританії сталися кардинальні зміни в у ряді. На тлі гучних скандалів з мігрантами терміново замінили міністра внутрішніх справ. Тереза Мей призначила новим главою МВС Саджида Джавида, колишнього міністра у справах общин.

Як повідомляв Znaj.ua, в пошуках кращого життя з України щохвилини їде дві людини. Про це повідомляє сайт ukrainianpeopleleaks.com, який у режимі онлайн відстежує кількість мігрантів.

Також Znaj.ua писав про те, що багатьох українців не на жарт вражають масштаби трудової міграції, яка має місце в нашій країні, зокрема в Польщу. На жаль, є всі підстави вважати, що така ситуація триватиме і в майбутньому.