В мережі гуляє картинка, яка наочно показує "успіхи" Росії в продажу озброєння. На ній порівнюється продаж озброєння та військової техніки РФ з продажами ігрових приставок Sony. Видно, що в 2017 році компанія Sony отримала від продажу приставок майже на 2 млрд доларів більше, ніж російська влада від військової техніки. І це "найпотужніша військова держава світу". Про це написав у своєму Twitter користувач Сергій Гур'янов.

Користувачі активно почали коментувати пост.

"Тим і живемо)) Вкладати гроші в сучасні мирні технології? Ні, не чули))", "Соня продає, а Федераска дає в кредит, а потім списує", "Висновок - війна це гра для дорослих", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім цього користувач "Пора валити" відповів в коментарях, що Франція від туризму має в рік на третину більше, ніж Росія витрачає на армію:
Військовий бюджет Росії в 2018 році складе $46 млрд.

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США. Про це він повідомив в інтерв'ю російському радіо "Ехо Москви", відповідаючи на питання про те, що США знає про присутність російських регулярних військ в Україні.

"Що б я не сказав, мені відразу заперечить хтось, кому не подобаються ті або інші цифри, але дозвольте мені зазначити, що ми дуже ретельно вивчили це питання. У нас є дуже хороша інформація про командирів, ланцюжок командування, види військ, їх фінансування, чисельність військовослужбовців регулярної російської армії, чисельність спеціалізованих підрозділів, а більшу частину сил складають контрактники", – заявив спецпредставник Держдепартаменту США.

Нагадаємо, США зібрали докази агресії РФ на Донбасі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" вся "міць" російської армії вмістилася в одній карикатурі.

Також Знай.uа" повідомляв, що Британська армія мчить до Росії.