Рейтинг довіри президенту Росії Володимиру Путіну у вересні склав 58%. Такі дані показало опитування "Левада-центру".

Цей показник впав до рівня 2013 року, зазначає видання. Тоді він становив 55%.

Володимир Путін
Володимир Путін

У порівнянні з минулим роком рейтинг довіри Путіну знизився на 17 процентних пунктів. Крім того, з 4% до 13% зросла частка тих, хто вважає, що президент "зовсім не заслуговує довіри".

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Російський соціолог Денис Волков сказав, що "помітне падіння президентського рейтингу" соціологи відзначили ще на початку 2018 року.

"Передвиборчі настрої пожвавили і підтягнули рейтинг Володимира Путіна,— сказав пан Волков.— Після виборів, однак, мобілізація його прихильників закінчилася, а замість обіцяного підвищення зарплат люди отримали підвищення пенсійного віку".

Володимир Путін
Володимир Путін

Як раніше повідомляв портал, президент Росії Володимир Путін підписав скандальний законопроект про підвищення пенсійного віку.

Так, згідно з опублікованим документом, пенсійний вік для жінок відтепер підвищиться з 55 до 60 років, для чоловіків з 60 до 65 років.

Варто відзначити, що спочатку російська влада планувала збільшити пенсійний вік до 63 років для жінок і 65 років для чоловіків, проте відразу ж після оголошення такого рішення влади рейтинг особисто Путіна і його політичної сили різко впав.

Путін
Путін

Також ми писали, що у Великобританії у вересні була видана сатирична книга "Володимир Путін: лайф-коуч". Така інформація з'явилася від британського видання ВВС.

Автором книги став Роб Сієрс, креативний директор рекламного агентства МсСапп Enterprise. Слід уточнити, що в 2017 році він вже випустив книгу "віршів" Дональда Трампа. Вірші в стилі сатири були зібрані з оригінальних твітів керівника США і цитат з його промов.

Уточнюється, що книга буде мати вигляд стандартних посібників з саморозвитку.

Нагадаємо, Путін офіційно підписав закон про збільшення пенсійного віку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Європі випустили книгу "мудрощів" від Путіна.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що територію Азербайджану окупувала Російська Федерація, яка також використовує незаконне використання природних багатств країни.