Прощання з оперною легендою пройде в Барселоні

Похорон заплановано на завтра, 8 жовтня.
Известно, що прощатися з Монсеррат будуть в центрі похоронних ритуалів Лес-Кортс. Вже сьогодні родичі, прихильники, друзі зібралися, щоб висловити свої слова втрати і попрощатися з легендою.
Самі ж похорони відбудуться завтра опівдні, 8 жовтня.

Монсеррат Кабальє вважають найбільш відомою оперною співачкою в світі. На її концертах збиралися мільйони шанувальників з усього світу.


Нагадаємо, раніше стало відомо про те, году віці 85 років в клініці Сант-Пау в Барселоні померла легендарна іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє. Про це повідомило авторитетне іспанське видання. Знаменитість багато років страждала від проблеми з жовчним міхуром.

Як повідомляв портал "Знай.uа":

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Для мене ця людина – це ціле життя. Ми знайомі без малого два десятки років. Вона – мій друг, мій партнер, мій учитель. Я зараз в такому стані, що мені складно щось говорити. Ми останній раз бачилися в червні – зовсім недавно. Потрібно цінувати кожну зустріч і кожен такий момент, який дає доля. В голові роїться стільки спогадів, пов'язаних з Монсеррат…", розповів про стосунки зі співачкою Микола Басков.


У репертуарі Монсеррат Кабальє було 800 камерних творів, вона співала більш ніж в 120 операх. Її партнерами по сцені були Пласідо Домінго, Лучано Повароти, Хосе Каррерас. Велика оперна співачка відома технікою віртуозного співу бельканто і виконанням ролей у класичних італійських операх Россіні, Белліні і Доніцетті.


Як писав портал "Знай.ua", у п'ятницю, 5 жовтня, на 75-му році життя не стало легендарної актриси, Народної артистки України Неоніли Крюкової. Що стало причиною смерті, поки що не з'ясували. 12 років тому актриса серйозно травмувала хребет, і з тих пір була прикута до ліжка. В її киноколлекции такі перлини, як "Кайдашева сім'я", "На Київському напрямку", "Пропала грамота". У 2008 році Неоніла Крюкова отримала звання Героя України.