В іспанському місті Таррагоні пройшов барвистий щорічний конкурс за будівництву... гігантських людських веж. Про це пише Newsweek.

Конкурс Кастель - традиційний для Іспанії і проводитися вже кілька сотень років.

Вежі складаються з десятків шарів людей, що встають один одному на плечі і досягають 11 м.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В історії конкурсу були навіть смертельні випадки. Одного разу, ще на початку двотисячних, на такому конкурсі загинула 10-річна дівчинка. Тепер діти, які, як правило, підіймаються на сам верх конструкції, зобов'язані носити шоломи.

Серед 42 команд перемогла команда з міста Вальс.

Раніше повідомлялося, що днями відбувся незвичайний конкурс, який точно вас вразить.

Протягом кількох днів проходив конкурс "Найкращі сідниці Бразилії-2018" під час якого журі визначало власницю найбільш привабливих форм.

Крім того, на сайті конкурсу з'явилися фотографії учасниць, які показали свою пишність з кращого боку. Як ви здогадалися, цей конкурс одразу привернув до себе чимало уваги.

Наприклад, в минулому році в голосуванні взяли участь понад 17 млн осіб. Цікаво, що ключова вимога до учасниць - це присутність натуральних форм і природна краса. Бажаючі поборотися за статус власниці найкращих сідниць Бразилії повинні пройти рентгенівське обстеження, щоб підтвердити, що не лягали під скальпель хірурга.

Нагадаємо, українцям запропонували унікальну роботу дослідника в Антарктиді.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у київському ТРЦ "Гулівер" був встановлений світовий рекорд по роздавлюванню кавунів. Цією непростою справою зайнялися відомі спортсмени.

Також Знай.ua писав, в Індії створили найвищий піщаний замок. 15-метрова скульптура потрапила в Книгу рекордів Гіннесса.