Буквально днями іспанська королева Летиція знову вразила громадськість своїм стильним і бездоганним образом на прийомі в королівському палаці в Мадриді. Варто уточнити, що іспанська королівська чета організувала урочистий прийом президенту Чилі Себастьяну Піньєрі і його дружині Сесілії Морель у Палаці Сарсуела.

Для виходу в світ 46-річна королева Летиція вибрала шкіряну спідницю бежевого кольору з яскравими помаранчевими кишенями, блузку з абстрактним принтом і бежевий плащ.

королева Летиція

Зазначимо, що королева Іспанії завершила ідеальний образ кораловим клатчем зі шкіри крокодила і коричневими човниками на шпильках. Крім того, на королеві-консорт були оригінальні сережки-гвоздики і макіяж у пастельних відтінках.

королева Летиція

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, іспанська «попелюшка», королева Летиція привертає увагу не тільки хорошим почуттям смаку, але і любов'ю до здорового способу життя. Більше десяти років королева Летиція дотримується дієти доктора Перріконе, звертаючи увагу не тільки на вагу, але і на стан шкіри.

Так, банальна мінералка здатна в рази прискорити метаболізм, спалювати жир і зволожувати шкіру. Два літри на день — це здорова рекомендація лікарів як оптимальна доза. А натуральний какао-порошок неймовірно живильний (залізо, магній, мідь, калій, фосфор, цинк і селен), це ще й смачно.

Нагадаємо, що нещодавно перша леді США на кілька днів зникла з поля зору папараці в зв'язку з операцією на нирках. Однак, здається, Меланія Трамп уже повністю одужала після операції і навіть встигла повернутися до державних обов'язків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у перший день офіційного візиту в Бленхеймському палаці відбувся прийом на честь приїзду президента США. Дональда і Меланію Трамп приймала прем'єр-міністр Тереза Мей, яку супроводжував чоловік Філіп.

Також портал Знай.uа писав, що Єлизавета II все життя дуже уважно ставилася до свого раціону. У королівському раціоні під забороною будь-які макаронні вироби, картопля і рис. Це витрати низкоуглеводной дієти, якої Єлизавета II дотримується вже багато років.