Facebook представив нову функцію створення 3D-фото завдяки обробці нейромережею звичайних знімків.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що наразі така функція доступна лише власникам iPhone моделей 7 Plus та вище.

Крім того у Facebook зазначили, що фото, які зняті у портретному режимі саме на iPhone 7 Plus, 8 Plus, X або XS дозволяють створювати 3D-зображення на їхній основі.

Разом з тим відзначається, що подібні функції мають й інші моделі смартфонів, через що ця ж функція буде доступна не лише на гаджетах від Apple.

Цікаво, ще переглядати такі зображення можна, як на звичайному смартфоні так і за допомогою браузера Oculus на Oculus Go або Firefox на Oculus Rift.

Крім того у компанії відзначили, що порадили уникати прозорих об'єктів, наприклад пластика, скла.

Разом з тим варто відзначити, що буквально нещодавно з'ясувалося, що популярна соціальна мережа Марка Цукерберга Instagram тестує нову систему управління в мобільному додатку.

Так, зовсім скоро користувачі соцмережі зможуть перегортати публікації в стрічці так само, як і Stories: всього лише одним натисненням на екран смартфона.

У свою чергу розробники програми впевнені, що ця функція значно спростить користування соцмережею. Уточнимо, що поки що переглядати стрічку можна тільки з допомогою скролінгу.

На даний момент дата виходу такого оновлення не відома. Фахівці відзначають, що соцмережа зовсім не поспішає з переходом на нову систему управління. На сьогоднішній день в Instagram більше зайняті вдосконаленням системи безпеки мобільного додатку.

До речі, повільно, але вірно Instagram Direct перетворюється на повноцінний месенджер. Тепер же найпопулярніша соцмережа додала у свої мобільні версії можливість використовувати медіа, і навіть GIF. Так, “Гіфки” можна використовувати тільки з сервісу Giphy, пошук якого тепер вбудований у додаток.

Користуватися новою функцією досить просто. Щоб знайти потрібну анімацію і надіслати його другові потрібно зайти в Direct, обрати адресата і в рядку набору тексту повідомлення натиснути на іконку GIF.

Нагадаємо, Усик і Ярмоленко знялися в рекламі.

Як повідомляв "Знай.ua", Facebook ґрунтовно підготувався до виборів у США.

Також "Знай.ua" писав, що українець показав схід сонця у горах, мережа приголомшена красою.

Футбольний скандал: українці обвалили рейтинг сторінки ФІФА у Facebook