8 жовтня відомі футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв взяли активну участь відразу у двох бійках у центрі Москви.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що перший конфлікт між футболістами та невідомими стався з водієм телеведучої, після чого вони побили відвідувача кав'ярні, де відпочивали.

Варто відзначити, що попри відкритий та ганебний конфлікт російських футболістів підтримали відомий тренер Валерій Газаєв, скандальний політик лідер ЛДПР Володимир Жириновський та стиліст Сергій Звєрєв.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Так, у своєму звернення політик закликав "не ламати життя молодикам" та відразу ж додав, що проти футболістів застосували надто жорстку політику, попри "букву закону".

У свою чергу Сергій Звєрєв, який також підтримав футболістів відзначив, що водій, і депутат в кафе спровокували футболістів на агресивні дії по відношенню до них.

Разом з тим варто відзначити, що бійка за участю футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва викликала бурхливу реакцію у російського депутата Дениса Лебедєва.

Екс-чемпіон світу за версією WBA в першій важкій вазі, боксер з команди "Putin Team" різко висловився з приводу скандальної поведінки відомих російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва.

"Ці хлопці тільки і можуть, що на чиновників і водіїв нападати, та й то не один на один. Це все, на що їх вистачає. Їх ганебні витівки не просто відкидають тінь на весь російський спорт, вони відвертають від нього і весь західний світ, відбивають повагу до російського спорту на міжнародній арені".

11 жовтня Тверський суд Москви заарештував Мамаєва, Олександра Кокоріна і його брата Кирила до 8 грудня. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

На суді з'ясувалося, що у чоловіка, якого вони побили закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, струс мозку та забої м'яких тканин обличчя.

Пак заявив, що футболісти та їхні друзі образили його національність і расу, а після його зауваження він отримав удар стільцем по голові. В результаті чиновник також отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забої лівого плеча і обличчя.

Нагадаємо, безбашні російські футболісти зустрілися з побитим чиновником у "Бутирці" і підписали ксиву.

Як повідомляв "Знай.ua", мати Кокоріна запропонувала катувати синів замість в'язниці.

Також "Знай.ua" писав, що Путін нагородив побитих футболістами чиновників.

В яких умовах утримуються футболісти Кокорін і Мамаєв