Моторошний інцидент стався в Шотландії. Чоловіка ввели у штучну кому після того, як англійський бульдог відкусив йому геніталії.

Чоловіка 22 років вкусила собака за статеві органи, коли він знаходився в квартирі на Haddington Хай-стріт у Східній Луїзіані. Жертва була терміново доставлена в Единбурзьку королівську лікарню.

На даний момент потерпілий перебуває в штучній комі. Поліція намагається з'ясувати "повні обставини справи".

Інцидент стався в неділю вдень, близько 14:30 за місцевим часом. Екстрені служби виявили молодого чоловіка в квартирі без свідомості і в калюжі крові. По всій імовірності, він втратив статевий орган і обидва яєчка.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

22-річного чоловіка відвезли в лікарню, де відразу ввели у штучну кому, а англійський бульдог знаходиться в розпліднику під наглядом поліцейських.

"Поліція Східної Луїзіани розслідує інцидент, при якому чоловік отримав серйозні травми, ймовірно викликані укусом собаки в Хаддингтоне в неділю", - повідомив прес-секретар поліції Шотландії.

Постраждалий був доставлений в Единбурзьку королівську лікарню, а потім переведений в Західну загальну лікарню, де продовжує отримувати лікування. Поки що невідомо, чи належить собака жертву.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 жовтня, у Індії в результаті наїзду поїзда на натовп, згідно з останніми даними, загинула 61 людина.

Як повідомляв "Знай. ua", дев'ятирічна татуировщица підкорила мережа неймовірними шедеврами. Дівчинці дуже подобається "бити" зображення птахів.

"Знай. ua" писав, що копи потрапили в жахливу аварію на Львівщині, є жертви. У мережі з'явилися фотографії з місця страшної аварії.