У неділю, 21 жовтня, на Тайвані з рейок зійшов пасажирський поїзд. В результаті аварії постраждали щонайменше 20 осіб.

Цю інформацію повідомила тайванська газета United Daily News.

Відомо, що надзвичайна подія трапилася у 16:50 за місцевим часом (11:50 за Києвом) в районі міста Ілань. З рейок зійшов потяг, що прямував з міста Шулінь в Тайдун на півдні острова.

Центральне новинне агентство Тайваню повідомило, що у вагонах, що перевернулися, можуть бути заблоковані ще до 40 осіб.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, за даними агентства, близько 30 осіб, в тому числі машиніст, були поранені в результаті аварії. Згідно з поширеними з місця аварії відеокадрами, кілька вагонів лежать на боці.

Екстрені служби продовжують направляти людей в найближчі медичні установи.

Причина НП поки не встановлена.

Нагадаємо, в пятницю, 19 жовтня, у Індії в результаті наїзду поїзда на натовп, згідно з останніми даними, загинула 61 людина. Цю інформацію повідомив представник лікарні в місті Амрітсарі, передає РБК-Україна, посилаючись на Hindustan Times.

У повідомленні йдеться, що в результаті інциденту було госпіталізовано 80 чоловік, 25 з яких знаходяться в дуже важкому стані.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у пятницю 19 жовтня в Дарницькому районі столиці, на залізничній станції "Фармацевтична" швидкісний потяг "Інтерсіті" збив чоловіка. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що щонайменше 150 людей постраждали в результаті в'їзду поїзда в натовп людей в індійському місті Амрітсар. В результаті страшної трагедії загинули щонайменше 50 людей, повідомляє "Бі-бі-сі" з посиланням на повідомлення поліції.