Неймовірно потужні потоки води продовжують вирувати у Росії і зносити все на своєму шляху: руйнуються мости, міста буквально йдуть під воду. Рятувальники оголосили надзвичайний стан.

Як повідомляє портал Рoliteka, у Туапсинському районі (Краснодарський край) дощ затопив перегін і кілька залізничних станцій. Про аварійний стан станцій Пшиш і Гойтх повідомляють в Головному управлінні МНС Росії по Краснодарському краю.

Вулиці Туапсе превратилсь на одну суцільну річку, нестримний потік якої змиває все: автомобілі, ларьки, кіоски і навіть бетонні стіни. Все це стихія встигла накоїти всього за кілька годин. Дощовим потоком розмило мости і дороги, навколо суцільні руїни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На вулиці Уральській заблокованими у воді опинилися пасажири міської маршрутки, на вулиці Карла Маркса потоком понесло холодильники, що стоять біля торгових точок. По вулиці Горького люди намагаються виловити автомобілі, що пропливають повз.

В тих районах міста, яких вируючі потоки не торкнулися, "спокійна вода" залила все на півметра і вище.

Через стихію утворився затор на ділянці федеральної траси А-147 Джубга — Сочі, що проходить по місту.

На дорозі Кривенківській на трасі через Шаумяновський перевал обвалилася частина автомобільного мосту через річку Туапсинку. Зараз в цей район не пропускають транспорт, рух перекрито.

Про жертв поки що інформації немає.

Нагадаємо, ураган "Майкл" продовжує бушувати в південно-східній частині США. Через це на території Штатів спостерігаються сильні дощі, які супроводжуються рвучкими вітрами й повенями. Стихія не вщухає навіть після зниження до рівня тропічного шторму.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", 12 людей, серед яких британська пара, стали жертвами зливи, яка затопила схід іспанського острова Майорка. Рятувальники шукають восьмирічного хлопчика. Серед загиблих є троє громадян Німеччини і жінка з Нідерландів.

Також "Знай.uа" писав про те, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, яка обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.