Легендарного російського актора Миколу Караченцева іще навіть не поховали, однак чутки довкола спадкоємців його статків поповзли одразу ж після смерті легенди радянського кіно.

Микола Караченцев, коли знайшли пухлину
Микола Караченцев, коли знайшли пухлину

Микола Караченцов залишив заповіт, складений у відповідності до російського законодавства та завірений нотаріально. Про це в суботу, 27 жовтня, повідомила вдова знаменитого актора Людмила Поргіна.

"Коля як тільки ліг в лікарню, заповіт оформив відразу ж на сина. Тому що зрозумів, що це може бути ... може бути, як Господь вирішить. Він сказав: я повинен бути спокійний, що всі папери оформив. Він це зробив, поки лежав тут в лікарні", - пояснила Поргіна.

Микола Караченцев з дружиною
Микола Караченцев з дружиною

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у п'ятницю, 26 жовтня, за день до 74 Дня народження не стало скандально відомого радянського і російського актора Миколи Караченцева: після довгих мук онкологія взяла верх.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Його син Андрій приїхав відвідати батька напередодні ввечері та розповів, як пройшла остання їхня зустріч.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, актор покидав цей світ легко.

"Він йшов досить легко, не відчував ніякі муки, фізичний біль. Може в якійсь мірі через те, що у нього чудові лікарі, медикаментозно допомагали тату. Вчора мені вдалося його провідати, правда вже в реанімаційному відділенні. Вчора об 11 годині ночі я до нього під'їхав, а сьогодні його вже не стало. Мені вдалося з ним поспілкуватися. Тобто, він відкривав очі, бачив, що я приїхав, видно було, що йому якось і приємно, і стало спокійніше від мого приїзду. Йому вже було важко говорити, але він відкривав очі. Ось навіть намагався щось сказати, але маска на обличчі, яка подавала кисень. Тому, звичайно, сказати чітко щось йому було складно, але в будь-якому випадку, ми один одного зрозуміли", - розповів Андрій Караченцев.

Микола Караченцев з сином
Микола Караченцев з сином


Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменитий актор Микола Караченцов перед смертю хотів побачити балерину Олену Дмитрієву, яка на одному з російських ток-шоу заявила, що має любовний зв'язок з актором протягом 23 років.

Микола Караченцев в молодості
Микола Караченцев в молодості

Про це розповіла вдова Караченцова Людмила Поргіна, яка провела з ним останні дні його життя. Весь цей час актор пролежав в онкологічному центрі з діагнозом "рак".


Також Знай.ua писав про те, що дружина відомого радянського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна розповіла російським журналістам, що легендарний артист помер через відмову нирок.