У Великій Британії після матчу англійської прем'єр-ліги власник клубу "Лестер Сіті" Вічай Шріваддханапрабха розбився на своєму особистому гелікоптері.

Аварія сталась на парковці біля стадіону через деякий час після зльоту.

На борту гелікоптера крім тайського бізнесмена було ще чотири людини. Про це повідомляє Sky News з посиланням на одного з членів його сім'ї.

Однак до теперішнього часу не з'являлася жодна офіційна заява про те, хто саме був на борту, а також про кількість загиблих. Британські ЗМІ надають різну інформацію.

Так, за інформацією The Independent, на борту перебували чотири людини, в тому числі власник ФК, його дружина, ще один член сім'ї і пілот.

У той же час, згідно даних агентства Reuters, на борту вертольота знаходилися також дочка мільярдера і два пілоти. Особистість п'ятого пасажира встановлюється.

Телеканал Sky Sports повідомив, що на борту не було сина Шрівадданапрабхи - віце-президента клубу "Айаватта" і спортивного директора Джона Радкін.

Зазначимо, уродженець Бангкока Вічай Шріваддханапрабха викупив клуб "Лестер Сіті" влітку 2010 року за 39 млн фунтів ($ 50 млн, - ред.), А шість років потому команда-аутсайдер несподівано стала чемпіоном англійської прем'єр-ліги.

Бізнесмен також володіє мережею магазинів duty free в таїландських аеропортах. Журнал Forbes оцінює його статки у $ 4,9 млрд.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, гелікоптер власника "лисиць" Шріваддханапрабха після матчу 10-го туру англійської Прем'єр-ліги злетів, проте незабаром втратив керування і звалився на парковку.

Гелікоптер загорівся, на місце події примчали медики і пожежники. У повітряного судна відмовив хвостовий гвинт, в результаті чого машина почала обертатися навколо своєї осі і впала на парковку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Одеському аеропорту виникла надзвичайна ситуація, люди на ходу вистрибували з літака

Також "Знай.ua" писав, у суботу, 27 жовтня, у Кривому Розі сталася жахлива ДТП під час змагань гоночних авто.