У смертельній ДТП в Удмуртії загинули 5 осіб в тому числі троє дітей. Зіткнулися автомобіль ВАЗ-14 та вантажівка.

П'ятеро людей, з яких троє малолітніх дітей, загинули в аварії, що сталася у неділю, 28 жовтня, на трасі в Алнашском районі Удмуртії. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію прес-служби МВС республіки.

Повідомляється, що зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою сталося на регіональній трасі Удмуртії о 17:00 за московським часом.

Telegram-канал Life short, посилаючись на інформацію екстрених служб, повідомляє, що легковик вилетів на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнулася з КАМАЗом.

Всі, хто знаходився в легковику, загинули на місці трагедії.

"Зіткнулися ВАЗ 14-ї моделі з великовантажним автомобілем. Всі, хто знаходився в легковику, загинули на місці події. За попередньою інформацією, це двоє дорослих і троє дітей", - повідомили в удмуртської поліції.

Трагедія сталося в умовах мокрого снігопаду при температурі повітря близько 0 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За попередньою версією автокатастрофу спровокував водій легкового автомобіля, який виявився на смузі зустрічного руху. Не виключено, що аварію зі смертельним результатом для п'яти чоловік міг спровокувати мокрий сніг, який випав сьогодні в Удмуртії.

Загиблим дітям було 2 роки, 4 роки і 6 років.

В мережі з'явились кадри з місця трагедії.

Нагадаємо, у Китаї сталася моторошна трагедія - автобус з пасажирами впав у річку з 60-метрового мосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві іномарка влетіла в трамвай з пасажирами.

Також "Знай.ua" писав, у суботу, 27 жовтня, у Кривому Розі сталася жахлива ДТП під час змагань гоночних авто.