Заарештований у травні в Росії співвласник групи "Сума", російський мільярдер Зіявудін Магомедов нагадав про себе скандальною заявою із СІЗО.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на повідомлення відповідального секретаря Громадської спостережної комісії (ОНК) Москви Івана Мельникова.

За словами останнього, Зіявудін поскаржився на одноманітність музики, яка грає в СІЗО під час прогулянок.

"Йому не подобається, що в прогулянковому дворику СІЗО постійно працює одне і те ж радіо, на якому крутять одні і ті ж пісні", - розповів Мельников, додавши, що інших скарг на умови утримання у бізнесмена немає.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

За словами секретаря ОНК, з моменту арешту Магомедова з різних причин переводили з камери в камеру сім разів.

"Зараз він утримується в новій відремонтованій камері, підтримує в ній ідеальний порядок і радіє, що тепер у нього нормально показує телевізор", - зазначив він.

у тюрмі
у тюрмі

Мельников додав, що мільярдер продовжує стежити за виступами російського бійця змішаного стилю (ММА) Хабіба Нурмагомедова, який входить в заснований ним клуб EaglesMMA.

Варто додати, що Зіявудіна Магомедова і його брата Магомеда заарештували 31 березня по підозрою в розтраті, шахрайстві і створенні злочинного співтовариства. За даними слідства, вони викрали більше двох мільярдів рублів.

суд
суд


Нагадаємо, тверський суд Москви заарештував до 30 травня співвласника групи "Сума" Зіявудіна Магомедова, підозрюваного в розкраданні коштів на суму 2,5 млрд рублів. Постанова винесена 31 березня, на її винесення після засідання суду пішло 12 хвилин, пише Українська правда.

Сам Магомедов в ході суду заявив, що не згоден з пред'явленими звинуваченнями і що його брат не має відношення до групи "Сума", а є партнером в іншому бізнесі. У суді також знаходиться Магомед Магомедов – ще один затриманий і підозрюваний у крадіжках, брат Зіявудіна, який теж очікує на рішення суду.


Як повідомляв раніше Знай.ua, журнал Forbes опублікував рейтинг найбагатших сімей Росії.

Топ-10 найзаможніших сімей РФ
Топ-10 найзаможніших сімей РФ


Також Знай.ua писав про те, що глава Міноборони Британії Гевін Вільямсон заявив, що Лондону необхідно розвивати оборонний комплекс через зростаючу загрозу з боку Кремля.