У "Ленкомі" відбулася церемонія прощання із народним артистом СРСР, легендою радянського кіно Миколою Караченцовим.

Микола Караченцев в молодості
Микола Караченцев в молодості

Відео з церемонії опублікував Telegram-канал LIFE SHOT.

На відео видно, що провести легенду у останню путь зібралися сотні людей.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, дружина відомого радянського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна розповіла російським журналістам, що легендарний артист помер через відмову нирок.

За словами Людмили Поргіної смерть Народного артиста РРФСР настала приблизно о 9:00. Відомо, що актор в цей час перебував у Московській міській онкологічній лікарні.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Так, протягом двох останніх днів актор знаходився в дуже важкому стані через те, що метастази вразили майже всі його органи.

Нагадаємо той факт, що восени 2017 року лікарі діагностували у Миколи Караченцова рак легенів, за словами Поргіної, неоперабельний. Навесні 2018-го Караченцов був підданий радіотерапії в Ізраїлі, однак Поргіна розповідала, що променева терапія не допомогла.

Микола Караченцев з дружиною
Микола Караченцев з дружиною

Варто нагадати, що Микола Петрович Караченцов – актор СРСР, заслужений актор Росії та людина, яка була важливою частиною мистецтва в Росії. Він не лише грав в кіно, але і озвучував мультфільми та іноземні фільми. Саме Караченцов був голосом Бельмондо майже у всіх фільмах.


Як писав раніше Знай.ua, примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова відреагувала на смерть відомого актора Миколи Караченцова.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Так, легендарна співачка тепло спілкувалася з померлим артистом. З нагоди його смерті вона опублікувала короткий пост на персональній сторінці в Instagram.

"Прощавай, Миколо!" - написала Пугачова в пам'ять Караченцова, прикріпивши до посту його фотографію.

Шанувальники в коментарях відреагували на публікацію, зазначивши, що смерть вразила їх до глибини душі.

"Алла Борисівна, так коротко, але до сліз..." - зазначили фоловери.


Також Знай.ua писав про те, що солідні статки Миколи Караченцова викликали заздрість навіть у інших популярних акторів.