У мережі з'явилися рідкісні фотографії померлого 26 жовтня російського актора театру і кіно Миколи Караченцова.

Знімки опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фотожурналіст, член Донецької обласної організації національної спілки фотохудожників України Сергій Ваганов.

"Микола Караченцов. 27 жовтня 1944 р. - 26 жовтня 2018 р. Фотографії 2002 року з Бердянського кінофестивалю", - написав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У п'ятницю, 26 жовтня, за день до 74 Дня народження не стало скандально відомого радянського і російського актора Миколи Караченцева: після довгих мук онкологія взяла верх.

Дружина відомого радянського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна розповіла російським журналістам, що легендарний артист помер через відмову нирок.

За словами Людмилою Поргіною смерть Народного артиста РРФСР настала приблизно в 9:00. Відомо, що актор в цей час перебував у Московській міській онкологічній лікарні.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Легендарного російського актора Миколи Караченцева ще навіть не поховали, проте чутки навколо його спадкоємців поповзли відразу ж після смерті легенди радянського кіно.

Микола Караченцов залишив заповіт, складений у відповідності з російським законодавством і завірений нотаріально. Про це в суботу, 27 жовтня, повідомила вдова знаменитого актора Людмила Поргіна.

Микола Караченцов у виставі «Тіль Уленшпігель»
Микола Караченцов у виставі «Тіль Уленшпігель»

"Коля як тільки ліг у лікарню, оформив заповіт відразу ж на сина. Тому що зрозумів, що це може бути ... може бути, як Господь вирішить. Він сказав: я повинен бути спокійний, що всі папери оформив. Він це зробив, поки лежав тут у лікарні", - пояснила людмила Поргіна.

Його син Андрій приїхав відвідати батька напередодні ввечері та розповів, як пройшла остання їхня зустріч.

Нагадаємо, помер Микола Караченцов. Що культовий актор говорив про українців, Майдані, війні.

Знай.uа публікував кращі фільми скандальної кінолегенди.

Знай.uа писав, син розкрив подробиці смерті Миколи Караченцова.