В московському торговому центрі «Хорошо!» біля станції метро «Полежаєвська», що на Хорошевському, шосе дівчина впала з четвертого поверху. Очевидці зняли на відео те, що трапилося.

Все відбувалося в людному місці – на фудкорті. На записі видно, як дівчина всіляко намагалася привернути до себе увагу - сідаючи і навіть лягаючи на перилах. Проте ніхто не звертав ніякої уваги: люди продовжували гуляти по центру або насолоджуватися їжею.

Очевидці замість того, щоб зупинити дівчину, зняти її з небезпечного краю, знімали те, що відбувається на телефон. Повз дівчину також пройшов охоронець ТЦ. На відео відображено, що чоловік щось вимовив по рації, але не спробував зняти порушницю, а лише відвернувся.

Через кілька хвилин дівчина випала за перила. Від отриманих травм вона померла на місці до приїзду швидкої. За інформацією Царгорода, також постраждала ще одна відвідувачка ТЦ, на яку з висоти впала дівчина. Їй лікарі надають допомогу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У мережі також з'явилася розповідь жінки, донька якої стала очевидцем трагічної події. Ось що вона повідомила:

"Справа в тому, що моя дочка повертаючись з роботи сьогодні, 30 жовтня 2018 року о 20 год. 30 хв., по дорозі вирішила зайти в ТРЦ "Хорошо", який знаходиться на Хорошевському шосе д. 27, щоб вибрати собі дамську сумочку. Коли вона вибирала сумочку, то почула разом з продавцем павільйону сильний хлопок, а потім другий хлопок. Продавець вийшла з павільйону 2 поверху, донька вийшла слідом за нею. І внизу на 1 поверсі вони побачили, що лежали на смерть розбиті і голови в крові двох дівчат, які чи то впали, чи то зістрибнули або їх скинули (невідомо) з верхнього 4 поверху ТРЦ. Через 5 хвилин приїхала поліція і швидка. Всіх відвідувачів попросили піти з ТРЦ. Весь цей час я була з дочкою на зв'язку, вона мені говорила, що відбувається. Я чула, як під'їжджала "швидка". Голоси співробітників поліції і охорони. Дочка всю трясло і голос тремтів. Вона злякалася побаченого. Жах, звичайно таке побачити своїми очима".

Нагадаємо, спливла страшна правда про ще одну жертву керченського стрілка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дніпрі чоловік стрибнув з даху після SMS-повідомлення.

Також портал "Знай.uа" писав, що бідолаха у свій день народження вийшов у вікно сьомого поверху.