У Лондоні сталася пожежа поблизу посольства Саудівської Аравії.

Про це повідомляють ЗМІ.

Очевидці події відзначають, що пожежа спалахнула поруч з дипломатичною будівлею Саудівської Аравії. Більше того вони відзначають, що незадовго до вогню було чутно кілька вибухів.

Разом з тим варто відзначити, що у четвер, 1 листопада, рятувальники Рівненської області отримали повідомлення про пожежу у дизелі "Удрицьк-Сарни-Здолбунів". Загорівся потяг на станції Моквин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прибувши на місце виклику, рятувальники подали на гасіння два водяних і один повітряно-пінний стволи. О 13:45 пожежу було локалізовано, а о 14:30 повністю ліквідувано", - повідомляють рятувальники.

Повідомляється, що пожежа усували три одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників. На щастя, жертв і постраждалих немає. Причини виникнення пожежі поки що невідомі.

Проте, в коментарях можна почитати про те, що даний поїзд горить із завидною регулярністю.

"Він горить раз на тиждень. Студенти - як "зайці" в очікуванні небезпеки. Треба заміна цього "мотлоху". Найвища цінність - людина !!!!", "Ой, вже він кілька разів горів ...", "Та нехай вже згорить, тому що це - таратайка", - пишуть користувачі.

Крім того варто додати, що у центрі Києва загорілася будівля колишніх військових казарм. Відомо, що подія сталася в районі станції метро Мистецького Арсеналу.

Відзначимо, що останні кілька місяців у будівлі проводили реставраційні роботи. З-за чого полум'я поширилося практично на всю приміщення, поки невідомо. На місце події прибули правоохоронці та рятувальники. Для ліквідації пожежі залучили 6 співробітників ДСНС.

Також варто підкреслити, що ця будівля, де раніше були розташовані військові казарми, відноситься до пам'ятника архітектури місцевого значення. На реставраційні роботи виділилися кошти. Вони вимушеними, оскільки будівля буквально валилося на очах у киян.

Повідомляється, що на момент пожежі, ці роботи продовжували проводити. На щастя, за попередньою інформацією, ніхто з робітників не постраждав. Правоохоронці будуть розбиратися, що призвело до такого ПП, а також проведуть розслідування, чи були порушення під час реставраційних робіт.

Після цього буде ясно, що призвело до пожежі та хто понесе відповідальність за подію. Лише після розслідування стане ясно, яких збитків завдала полум'я.

Нагадаємо, під Києвом прогримів потужний вибух, є поранені.

Як повідомляв "Знай.ua", пасажирський пором з сотнями людей на борту потрапив у страшну аварію.

Також "Знай.ua" писав, що стихія лютує, сотні машин знищено, рятувальники досі шукають жертв.

Пожежа на залізниці: потяг з пасажирами загорівся на Рівненщині