У порту Барселони пасажирський пором зіткнувся з вантажним краном, в результаті чого спалахнула пожежа. Про це повідомляє La Vanguardia.

Пором перевозив пасажирів і транспортні засоби. Він врізався в один з кранів, повалив його, після чого почалася пожежа.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Рятувальникам вдалося загасити полум'я вже за кілька годин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак, кран пошкодив кілька контейнерів на березі, які містили хімікати. З цієї причини довелося евакуювати всіх працівників порту і повідомити про можливе забруднення моря.

Раніше повідомлялося, що в Афганістані недалеко від провінції Фарах (район Анара Дару) розбився військовий вертоліт.

На момент падіння на борту перебувало 25 осіб – серед них солдати та чиновники. Втім, дані місцевих ЗМІ дещо відрізняються.

Як зазначив представник 207-го корпусу армії Афганістану, у вертольоті було 20 пасажирів, ніхто з них не вижив. Всі обставини трагедії поки уточнюються.

До слова, це не перший випадок за останні кілька місяців. На початку вересня поточного року на Півночі Афганістану розбився вертоліт, на борту якого були іноземні громадяни, так і місцеві офіцери.

В результаті щонайменше 12 людей загинуло. Орган цивільної авіації країни переконує, що екіпаж складався з громадян України. Інцидент стався в провінції Балх на території бази "Шахін", що належить афганським збройним силам.

Нагадаємо, стало відомо про те, що бойовий флот НАТО увійшов в акваторію Чорного моря.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо про те, що у російському Мурманську затонув плавдок ПД-50. В результаті інциденту постраждали чотири людини.

Також Знай.ua писав, у Києві невідомий повідомив про замінування ТРЦ "Україна". З будівлі за адресою площа Перемоги, 3, евакуювали персонал та відвідувачів.