Троє дітей виявлено загиблими на місці пожежі в приватному будинку в Самарській області.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що пожежа трапилась у ніч з суботи на неділю 3 листопадла у селі Старий Буян, що у Красноярському краї. Відомо, що після гасіння вогню були виявлені тіла трьох дітей у віці від 2,5 до 8 років.

Відомо, що пожежа розпочалась близько 02:50 та була повністю ліквідована о 03:36. Площа спалаху склала понад 70 кадратних метрів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у центрі Києва загорілася будівля колишніх військових казарм. Відомо, що подія сталася в районі станції метро Мистецького Арсеналу.

Відзначимо, що останні кілька місяців у будівлі проводили реставраційні роботи. З-за чого полум'я поширилося практично на всю приміщення, поки невідомо. На місце події прибули правоохоронці та рятувальники. Для ліквідації пожежі залучили 6 співробітників ДСНС.

Також варто підкреслити, що ця будівля, де раніше були розташовані військові казарми, відноситься до пам'ятника архітектури місцевого значення. На реставраційні роботи виділилися кошти. Вони вимушеними, оскільки будівля буквально валилося на очах у киян.

Повідомляється, що на момент пожежі, ці роботи продовжували проводити. На щастя, за попередньою інформацією, ніхто з робітників не постраждав. Правоохоронці будуть розбиратися, що призвело до такого ПП, а також проведуть розслідування, чи були порушення під час реставраційних робіт.

Після цього буде ясно, що призвело до пожежі та хто понесе відповідальність за подію. Лише після розслідування стане ясно, яких збитків завдала полум'я.

Крім того варто відзначити, що у четвер, 1 листопада, рятувальники Рівненської області отримали повідомлення про пожежу у дизелі "Удрицьк-Сарни-Здолбунів". Загорівся потяг на станції Моквин.

"Прибувши на місце виклику, рятувальники подали на гасіння два водяних і один повітряно-пінний стволи. О 13:45 пожежу було локалізовано, а о 14:30 повністю ліквідувано", - повідомляють рятувальники.

Повідомляється, що пожежа усували три одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників. На щастя, жертв і постраждалих немає. Причини виникнення пожежі поки що невідомі.

Нагадаємо, шалений вогонь мало не спопелив ціле посольство.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві знайдено труп чоловіка, що помер жахливою смертю, опубліковано відео.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом прогримів потужний вибух, є поранені.

У Харкові сталась пожежа на складах, є жертви