Міністр оборони України Степан Полторак відвідав Туреччину, там він зустрівся зі своїм колегою Хулусі Акаром.

Про на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

"Сьогодні у рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Турецької Республіки та проведення сьомого засідання Стратегічної Ради високого рівня мав нагоду зустрітися з Міністром національної оборони Туреччини Хулусі Акаром", – зазначив Полторак.

Український міністр повідомив, що під час зустрічі вони обговорили питання щодо посилення безпеки у Чорноморському регіоні, перспективи подальшого розвитку військової співпраці між Україною та Туреччиною.

Сьогодні у рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Турецької Республіки та проведення сьомого...

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Степан Полторак op Zaterdag 3 november 2018

Крім того, стало відомо, що 3 листопада Президент України Петро Порошенко разом із делегацією з офіційним візитом прилетів до Туреччини. Цього дня в Анкарі відбувається сьоме засіданні Ради стратегічного співробітництва високого рівня Туреччина – Україна.

Представники країн обговорять питання щодо підписання угоди про вільну торгівлю, зміцнення безпеки та вирішення проблеми тероризму. Крім того, планується детально вивчити та проаналізувати правове становище кримських татар та відношення окупаційної російської влади до цього народу.

Нагадаємо, раніше Ердоган погрожував США новими друзями.

Реджеп Тайіпа Ердоган заявив, що у разі, якщо адміністрація президента США Дональда Трампа не перегляне своє ставлення до Анкари, Туреччина почне пошук інших друзів і союзників. Про це повідомляє The New York Times.

"Поки не пізно, Вашингтон повинен відмовитися від неправильного уявлення про те, що наші відносини можуть бути асиметричними. США повинні усвідомити, що у Туреччини є альтернативи", - заявив Ердоган.

Президент Туреччини закликав США до поваги і повідомив, що Туреччина не буде залишати без відповіді на недружні дії США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що Ердоган знову офіційно всівся на трон.

Також "Знай.ua" писав, про те, що Ердоган з Путіним обмінювалися жінками на груповому відео.